lamqta.comОвен  Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят

...
lamqta.comОвен  Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят
Коментари Харесай

3 зодии да внимават днес с половинките, а други две да...

lamqta.com

Овен 
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.  

 
Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.

Рак
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще Ви задава въпроси, отговорът на които ще Ви се коства явен и разбиращ се от самосебе си. Само че не би трябвало да се дразните, или да се пробвате да го накарате, най-малко малко да намерения. Повече отговори ли са, по- малко засегнатост и разстроъства ще има.

Дева
Вие откровено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, огромните мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електрическа енергия, в случай че това ще помогне да се запазят всички реки, земята и океаните. Но за какво не потърсите и някои други начини да помогнете?

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще му се коства, че по всякакъв начин се стараете да го обидите, унизите и да го извършите за посмешище пред близките. Всъщност това естествено напълно няма да бъде по този начин и ще се наложи да му го потвърждавате. Желателно е, това да стане неотложно, с цел да избегнете неприятните последици.

Скорпион
Днес наподобява Ви чака сериозна препирня с Вашия обичан човек. Впрочем, за разлика от другите разногласия, тя ще бъде от изгода за вашите връзки. Ремарк е писал: „ Ако няма разногласия, значи скоро всичко ще свърши ”. Това очевидно не е опасност за вашата двойка. Какво пък, направете по този начин, че да олекне на душата Ви, единствено че след това не забравяйте, да се помирите.

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са през днешния ден Вашите дейности, толкоз ще са по-малки възможностите Ви за триумф и отзивчивост от Вашия обичан човек. Изглежда, че това е явно и май ще се наложи много да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси 

Водолей
Днес е незабравим ден с цел да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести, беди и прекарвания.Обезателно ще Ви чуят и схванат. Или, в карая на крайщата, ще одобряват за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

Риби
През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР